2015-11-13 17:08:06
Φωτογραφία για Αχαϊα: Έντονη δυσοσμία και πάλι από τα πυρηνελαιουργεία - Δεν μπορούμε άλλο καταγγέλλουν οι κάτοικοι
Καταγγελία κατοίκου της Βιομηχανικής Περιοχής δέχθηκε το πρωί της Δευτέρας... το PatrasTimes.gr σχετικά με την αποπνικτική δυσοσμία από τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων.

«Δεν ζει ούτε σπουργίτι εδώ. Τα παιδιά μας δεν πήγαν σχολείο. Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κάτοικος.

Η απάντηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ήταν άμεση, αφού δια στόματος Αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου, δόθηκαν απαντήσεις.

«Πέρσι έκλεισαν μετά από τιτάνια προσπάθεια της περιφέρειας και παρά την αντίθεση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τα εν λόγω εργοστάσια.

Φέτος, από την άνοιξη είχα δώσει εντολή στα κλιμάκια της περιφέρειας να αυστηροποιήσουν τους όρους λειτουργίας και αν μέχρι το καλοκαίρι δε συμμορφωθούν να υπάρχουν ποινές», δήλωσε ο κ. Αλεξόπουλος.

«Έλαβα γνώση της κατάστασης χθες. Διαπίστωσα και εγώ ο ίδιος το φαινόμενο της έντονης αιθαλομίχλης και δυσοσμίας και έδωσα εντολή στα κλιμάκια των υπηρεσιών να πάνε σήμερα και να διαπιστώσουν αν τηρούνται οι όροι, ώστε να επιβληθούν άμεσα ποινές», κατέληξε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ