2015-11-13 17:19:11
Φωτογραφία για Με τον αέρα της νίκης ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Τρίπολη
Στην Τρίπολη βρέθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο πλαίσιο των... περιοδειών που πραγματοποιεί σε ολόκληρη τη χώρα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στις 22 Νοεμβρίου.

Ο κ. Τζιτζικώστας έφτασε στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολη λίγο πριν από τις 21:00 ,με αρκετή καθυστέρηση, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αρκαδίας κ. Τίμο Κατσίπο και από στελέχη του κόμματος, όπου και πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία στην οποία ανέπτυξε τις θέσεις του για τη φορολογική λαίλαπα που πλήττειτους πολίτες, για τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας,καθώς και για την ανάπτυξη του τουρισμού.

«Σήμερα στη χώρα οι εξελίξεις πάνε από το κακό στο χειρότερο», τόνισε,«με μια ανίκανη κυβέρνηση η οποία δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και στις αλλαγές. Και κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει, παρά μόνο η ΝΔ. Μια δημοκρατία με άλληνοοτροπία, με άλλες λογικές», υπογράμμισε.


«Αν δεν αλλάξουμε τώρα, οι εξελίξεις θα μας ξεπεράσουν»

Ακόμη, μίλησε για αλλαγές που πρέπει να γίνουν τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, όπως είπε, δεν πιστεύουν βάζοντας εμπόδια σε τομείς της ανάπτυξηςκαι φρενάροντας έτσι την όποια βελτίωση, φέροντας ως αποτέλεσμα την παρακμή.

Παραδέχτηκε ότι τα πράγματα στη ΝΔ δενείναι καλά και για αυτόν τον λόγοπήρε την απόφαση να θέσει τον εαυτό του ως υποψήφιο για την προεδρία αυτού του ιστορικού κόμματος.

Απέσπασε το χειροκρότημα των παρευρισκομένων όταν μίλησε για την κυβέρνηση και την ανικανότητά της, την οποία αποδεικνύεικαθημερινά. Όπως είπε χαρακτηριστικά,κανένα σπίτι ανθρώπου που θέλει ναπληρώσειαλλά δεν μπορεί δεν πρέπει να βγει σε πλειστηριασμό.

«Σύγκρουση με το παλιό που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό πρέπει να κάνει η ΝΔ, η οποία πρέπει να αλλάξει για να ξαναγίνει ελκυστική», είπε.

Την ομιλία, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης, ο κ. Καλτεζιώτης, πρώην υπουργός , επίσης η πολιτευτές Αρκαδίας κυρία Εύη Τατούλη και οι κκ. Στάθης Κούλης καιΠαναγιωτόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης ο κ. Γ. Σμυρνιώτης και ο πρώην δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος, πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος δεν παραβρέθηκε στην ομιλία.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ