2015-11-13 19:50:24
Φωτογραφία για Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΓΚ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ & ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ! *VIDEOS*
O τραυματισμός του Πάτρικ Γιάνγκ μετά τη σύγκρουσή του με τον Ντάνστον στην χθεσινή αναμέτρηση με την Εφές στην Πόλη έχει προκαλέσει σοκ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, τόσο στη διοίκηση, όσο και στο προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες του αλλό και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου ήταν σε κάθε αγώνα και καλύτερος, έβγαζε απίστευτο πάθος και ενέργεια και η συνεργασία του με τους συμπαίκτες του πήγαινε από το καλό στο καλύτερο.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάτη του, όσο δύσκολο και αν είναι, τον οποίο θα μπορέσει να έχει στο ρόστερ του για την Ευρωλίγκα από την πρώτη αγωνιστική του Top 16.

Ο Γιάνγκ όταν σωριάστηκε στο παρκέ του "Αμπντί Ιπεκτσί" και με τις πρώτες αντιδράσεις του πάγωσε όλο το ερυθρόλευκο στρατόπεδο και είναι χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις όλων όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

Ακόμη και οι Τούρκοι οπαδοί τον καταχειροκρότησαν τη στιγμή που με τη βοήθεια των Χάκετ και Χάντερ κατευθυνόταν στον πάγκο της ομάδας.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τη φάση του τραυματισμού από διαφορετικές λήψεις, αλλά και τις αντιδράσεις συμπαικτών και αντιπάλων  :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ