2015-11-14 01:26:07
Φωτογραφία για Κέντρο Ογκολογίας στη Λεμεσό
Διαβάστε την ανακοίνωση "Συμφωνία Πολυκλινικής Υγείας με τη Cyprus Healthcare Group

Υπογράφηκε συμφωνία-σταθμός, για τη δημιουργία Κέντρου Ογκολογίας στη Λεμεσό που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη παροχή θεραπειών ακτινοθεραπείας και χημειοθεραπείας.

Η Πολυκλινική Υγεία μαζί με τη Cyprus Healthcare Group, συνεργάτη του Αμερικάνικου Οργανισμού Allegheny Health Networkπου ειδικεύεται μεταξύ άλλων στο τομέα του καρκίνου, επισφράγισαν τη συνεργασία τους αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κύπριων ασθενών αλλά και δυνατότητα προσέλκυσης ασθενών από το εξωτερικό.

Το Κέντρο Ογκολογίας θα διευρύνει τις υφιστάμενες υπηρεσίες που παρέχονται στην Πολυκλινική Υγεία, αφού σημαντικό στοιχείο της συνεργασίας, αποτελεί το γεγονός ότι πριν το τέλος του πρώτου εξάμηνου του 2016 θα λειτουργήσει ακτινοθεραπευτικό τμήμα.

Το Allegheny Health Network είναι γνωστό αμερικανικό δίκτυο υγείας με Κέντρα αριστείας, βραβευμένο για τις βέλτιστες πρακτικές και τα αποτελέσματα των θεραπειών σε ασθενείς με διάφορους τύπους καρκίνου. Το Ινστιτούτο Καρκίνου τηςAllegheny Health Network θα στηρίξει το κέντρο στη Λεμεσό με τη παροχή τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και έρευνας.


Η διεπιστημονική ομάδα της Allegheny και συγκεκριμένα το τμήμα ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας έχει διαπιστευτεί και διακρίθηκε για το υψηλό επίπεδο των θεραπειών, της περίθαλψης και την ασφάλεια των ασθενών με καρκίνο, από το Αμερικανικό Κολέγιο Ακτινολογίας ACR και την Αμερικανική ακτινοθεραπευτική ογκολογία ASTRO.

Η συμφωνία ανάμεσα στην Πολυκλινική Υγεία και τη Cyprus Healthcare Group, αναμένεται να ενδυναμωθεί με τη συνεργασία Κυπρίων Επιστημόνων , καθώς η Allegheny είναι ενεργοποιημένη με δίκτυο γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, που προάγουν ερευνητικά προγράμματα για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η Allegheny Health Network σε αριθμούς:

· Η Allegheny Heath network, απασχολεί 20.000 προσωπικό.

· Εργοδοτεί 2.100 γιατρούς που διαχειρίζονται περισσότερες από 2.000 κλίνες.

· Διαθέτει 43 κλινικές καρκίνου

· Διαχειρίζεται 125.000 ογκολογικούς ασθενείς το χρόνο

· Τρέχει 45 ακαδημαϊκά προγράμματα σε συνεργασία με 3 επώνυμα πανεπιστήμια

Πολυκλινική Υγεία

Η Πολυκλινική «Υγεία» είναι τo παλαιότερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κύπρου. Ιδρύθηκε το 1983 και άρχισε την λειτουργία της το 1987. Η Πολυκλινική «ΥΓΕΙΑ», είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα Ιδιωτικά Νοσοκομεία. Προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική φροντίδα.

Διαθέτει 152 κλίνες και 12 χειρουργικές αίθουσες. Μεταξύ άλλων η Πολυκλινική διαθέτει επίσης κλινικό εργαστήριο, Ακτινολογικό τμήμα, τμήμα Μαγνητικής και Αξονικής Τομογραφίας (MRI, CT scan), Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ICU), 24 ώρες Τμήμα Πρώτων Βοηθειών, Μαιευτικό και Γυναικολογικό Τμήμα, Παιδιατρικό τμήμα καθώς επίσης Κέντρο Καθετηριασμών Καρδίας, το οποίο εργάζεται επί 24ώρου βάσεως για να επιλαμβάνεται τα προγραμματισμένα και επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ