2015-11-14 01:33:48
Φωτογραφία για ΠΙΑΤΣΑ : ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Χωρίς τον Ντίμα Φιλίποφ που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για τη Σύρο η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που το Σάββατο παίζει με τον Φοίνικα.

Το ματς είναι εξ αναβολής για την πρώτη αγωνιστική και οι ερυθρόλευκοι έχουν στόχο τη νίκη, που θα είναι η τρίτη σε τρία παιχνίδια που θα έχουν δώσει.

Κατά την αναχώρηση, ο Ρομπέρτο Πιάτσα μίλησε στο osfp.gr και ανέφερε πως στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι.

«Ο στόχος κάθε φορά για την ομάδα μου και για εμένα προσωπικά είναι ο ίδιος. Να αποδεικνύουμε πράγματα. Σε αυτή τη φάση δεν είναι σημαντικό μόνο το αποτέλεσμα αλλά και να αποδεικνύουμε πράγματα σε κάθε ματς. Στο τελευταίο παιχνίδι κερδίσαμε 3-0 χωρίς να χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες. Νομίζω ότι το Σάββατο θα κάνω ορισμένες αλλαγές. Η Σύρος παίζει καλά ιδιαίτερα στην έδρα της, έχω δει τα δυο προηγούμενα παιχνίδια της και πιστεύω ότι έχουν καλή ομάδα και σοβαρή. Όμως η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος γιατί σε 3 ματς χρησιμοποίησα σχεδόν όλους τους παίκτες, εκτός από τον Σουλτανόπουλο επειδή ήταν τραυματίας. Όλα τα παιδιά είναι έτοιμα και θα είναι και για το επόμενο ματς», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κέντρο Ογκολογίας στη Λεμεσό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κέντρο Ογκολογίας στη Λεμεσό
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ