2015-11-14 17:27:36
Φωτογραφία για «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠ' ΑΥΤΟ...»
Το προπέρσινο πάθημα της Άρσεναλ, πρέπει να γίνει... μάθημα στον ίδιο και την ομάδα του, τόνισε ο Νάτσο Μονρεάλ με δηλώσεις του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι «κανονιέρηδες» πριν από δύο σεζόν είχαν ανάλογη πορεία στο πρωτάθλημα, ωστόσο στο δεύτερο μισό της Πρέμιερ Λιγκ, τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τους απομάκρυναν από τον στόχο.

Φέτος, η Άρσεναλ τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, όντας πρώτη μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Μονρεάλ να τονίζει πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να συνεχίσουν μέχρι τέλους στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Πρέπει να μάθουμε απ' αυτό. Το θυμάμαι πολύ καλά, επειδή τερματίσαμε στο πρώτο μισό της σεζόν στην κορυφή και στο δεύτερο μισό χάσαμε πολλά παιχνίδια. Θεωρώ πως η ομάδα είναι διαφορετική τώρα. Έχουμε διαφορετικούς παίκτες, πιο ανταγωνιστικούς. Το επίπεδο της ομάδας είναι καλύτερο τώρα και ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό αυτή τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε πιο συμπαγείς. Παίζουμε με περισσότερη συνοχή και όλοι προσπαθούμε περισσότερο στην άμυνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέθανε ο Γιάννης Κακουλίδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέθανε ο Γιάννης Κακουλίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ