2015-11-14 20:36:21
Φωτογραφία για ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Με γκολ του Γιάννη Τσακίρη ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της ΑΕΚ σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15.

Σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στα Βριλήσσια ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ανεβάζοντας την απόδοση της ειδικά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 47' με σουτ ο Γιάννης Τσακίρης έπειτα από σέντρα του Γιώργου Τασιά. Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Πετούση στο πρώτο μέρος. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας η οποία την επόμενη Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Αντωνόπουλος, Μπολανάκης, Αναστασίου, Αρβανίτης, Καραβίδας, Πετούσης, Σταμάτης, Λαζαρίδης, Στεργιώτης, Τσέλιος, Μπιλικαίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Ράμα (78' Μποσκουϊδης), Τσακίρης (75' Καλλιμούκος), Μουγιός, Γεωργαντής (55' Μπουλάρι), Φέκας (73' Γλυνός), Κοτσιανούλης (60' Κουλουριώτης).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ