2015-11-15 00:58:04
Φωτογραφία για ΠΙΑΤΣΑ : ΙΣΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΤΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...
Στον τρίτο του αγώνα για το πρωτάθλημα αλλά για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Volleyleague, ο Ολυμπιακός σε έναν καταπληκτικό αγώνα με πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη επί του Φοίνικα στην Σύρο, προδομένος από τα πολλά λάθη των παικτών του σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης αλλά και από τα εξωπραγματικά ποσοστά των γηπεδούχων στην υποδοχή, που τους έδινε το δικαίωμα για καλύτερες επιθέσεις, ειδικά στα τρία πρώτα σετ.

Όπως δήλωσε και ο προπονητής των ερυθρόλευκων μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός πλέον κοιτάζει τον επόμενο αγώνα του, ο οποίος είναι την Τετάρτη στο Ρέντη για το CEV Cup με την Εσθονική Παρνού και στόχος του είναι όχι μόνο να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα αλλά να πετύχει ακόμα μια νίκη που θα του χαρίσει την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα ο Ρομπέρτο Πιάτσα είπε: “Σήμερα ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μου, μιας και προηγούμασταν, αλλά κρίσιμα λάθη ήταν αυτά που μας στέρησαν την νίκη. Ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να παίζει σε υψηλό επίπεδο, τώρα θα πρέπει να αναδιοργανωθούμε και να κοιτάξουμε τον αγώνα της Τετάρτης για το CEV Cup. Ίσως η σημερινή ήττα να μας κάνει καλό μιας και θα έχουμε περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Την Τετάρτη μας περιμένει ενα πάρα πολύ δύσκολο ματς εναντίον της Παρνου, αλλά θεωρώ οτι η ομάδα μου θα μπορέσει να ανακτήσει ψυχολογικές και σωματικές δυνάμεις και να παρουσιαστεί έτοιμη για τον συγκεκριμένο αγώνα.”
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ