2015-11-15 01:56:07
Φωτογραφία για Ανήλικοι οι δράστες 14 διαρρήξεων στις Σέρρες
Δύο ανήλικοι σεσημασμένοι για κλοπές και με αδυναμία στο... αλκοόλ, από τους οποίους... ο ένας δραπέτης κέντρου κράτησης ανηλίκων, είχαν ρημάξει από τα τέλη Οκτωβρίου τα καταστήματα στην πόλη των Σερρών. Η σύλληψή τους μετά τις δυο τελευταίες διαρρήξεις, αποκάλυψε ότι είχαν διαπράξει άλλες ένδεκα και τρεις απόπειρες.

Ο 16χρονος και ο 17χρονος συνεργός του που απέδρασε στις 16 Οκτωβρίου από το ίδρυμα στο οποίο κρατούνταν με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας λίγες ώρες μετά την εισβολή του σε ένα καφεκοπτείο και μια καφετέρια, από τα οποία άρπαξαν χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή και φιάλες ποτών συνολικής αξίας 1.780 ευρώ.

Κατά την προανάκριση διαλευκάνθηκαν άλλες 12 διαρρήξεις, από τις οποίες οκτώ σε καφετέριες, δυο σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ, μια σε κατάστημα υποδημάτων και μια σε λέσχη πανεπιστημιακού ιδρύματος των Σερρών, με λεία χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και φιάλες ποτών, συνολικής αξίας 2.295 ευρώ. Με τα μετρητά που έκλεψε, ο 16χρονος αγόρασε την περασμένη Τρίτη μία μοτοσυκλέτα η οποία κατασχέθηκε στο σπίτι του, όπως και μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι δυο ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και παραβίαση των περιορισμών διαμονής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ