2015-11-15 17:34:06
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικό σε νοσοκομείο της Πάτρας!  Χάσανε τις εξετάσεις ούρων...
Συμβαίνει μόνο στο ΕΣΥ και προπάντων στα δημόσια Νοσοκομεία, πόσο μάλλον όταν αυτό  είναι το ΓΚΝ Άγιος Ανδρέας το οποίο φροντίζει να μην πλήττουν ούτε ασθενείς αλλά ούτε και το κοινό της περιοχής.

Αυτή τη φορά στο θεωρούμενο ως ένα από τα μεγαλύτερα Δημόσια Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας κατάφεραν να χάσουν δείγματα ούρων, τα οποία είχαν προσκομίσει για ανάλυση ασθενείς.

Η λήψη είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη και οι ασφαλισμένοι είχαν κληθεί να πάρουν τις εξετάσεις τους τη Δευτέρα, αλλά όταν πήγαν να τις παραλάβουν οι υπεύθυνοι το έπαιξαν «κινέζοι».

Για την ακρίβεια, στον πρώτο που ζήτησε να πάρει τα αποτελέσματα , η απάντηση ήταν πως ουδέποτε είχαν παραλάβει ούρα δικά του και πως κάνει κάποιο λάθος,  αλλά λίγο πριν τον τρελάνουν για καλή του τύχη προσήλθαν άλλα δύο άτομα ,που επίσης ζητούσαν τα αποτελέσματα της εξέτασης  για να λάβουν την ίδια απάντηση.

Το γεγονός πως τρία άτομα επέμεναν ότι έχουν δώσει για ανάλυση ούρα,  ανάγκασε τους υπευθύνους να παραδεχτούν τελικά πως έχει γίνει κάποιο λάθος και πως πρέπει για άγνωστους λόγους να χάθηκαν τα δείγματα,  καλώντας τα να περάσουν εκ νέου και αφού κάνουν την προβλεπόμενη προεργασία να δώσουν νέα ούρα για εξέταση!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ