2015-11-15 18:18:11
Φωτογραφία για «Η συνεργασία με τους ανθρώπους του καναλιού ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα» [photo]
Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση, και για ποιο κανάλι Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εκπομπή «Καλημερούδια» για τη διαμάχη με το «Epsilon».

Ο ηθοποιός, μίλησε για την αποχώρησή του από την εκπομπή «Στα Καλά Καθούμενα»: «Ήθελα πάρα πολύ να φύγω από την εκπομπή τελικά. Ήταν μια πάρα πολύ κακή συνεργασία όλη αυτή με το κανάλι, γιατί η Κατερίνα και ο Κρατερός είναι οικογένεια, άνθρωποι δικοί μας. Δυστυχώς έπρεπε να φύγω και φαντάζομαι έπρεπε να φύγω και νωρίτερα. Οι άνθρωποι στην αρχή σου φέρονται πάρα πολύ καλά, σου φτιάχνουν ένα ιδεατό περιβάλλον για να σε πείσουν να μείνεις, είχα και ανθρώπους που αγαπούσα πάρα πολύ και πραγματικά ήθελα να είμαι εκεί. Η εμπειρία μου στην εκπομπή ήταν πολύ ωραία, ήταν μοναδική. Αλλά η συνεργασία με τους ανθρώπους του καναλιού ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα ποτέ. Ήταν πολύ σκληρό και παραμένει ακόμα. Τώρα θα έχουμε και δικαστική διαμάχη...».


Για την Τίνα Μεσσαροπούλου - συνεργάτιδα της πρωινής εκπομπής του Mega και για τη διαμάχη ο ίδιος δήλωσε: «Θα ήθελα να σου πω κι εγώ κάτι για την Τίνα... Να προσέχετε πάρα πολύ τι λέτε στην τηλεόραση, εκτίθεστε πάρα πολλές ώρες ζωντανά και όταν κάποιος δεν ξέρει κάτι καλύτερα να μην το λέει. Το λέω γιατί είδα εκπομπή που η Τίνα έλεγε ότι έπαιρνα έναν μπαμπάτσικο μισθό, ζήτησα παραπάνω χρήματα από το κανάλι και επειδή δεν μου τα έδωσαν έφυγα από το κανάλι. Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν και πολύ εύκολα λένε κάτι σαν ρεπορτάζ που είναι επικίνδυνο δημοσιογραφικά να κάνεις κάτι τέτοιο. Είναι περίεργο να στο λένε αυτό γιατί εγώ ήμουν σε ένα κανάλι που μου χρωστάει από τον Μάιο χρήματα. Εγώ είμαι απλήρωτος από τον Μάιο από το κανάλι. Για αυτό και θα είμαι σε δικαστική διαμάχη, επειδή δεν έχω πάρει τα χρήματα που έχω δουλέψει. Γι' αυτό και είναι προϊόν φαντασίας το να ζητήσω περισσότερα χρήματα. Όταν πήγα να μιλήσω στο κανάλι για τη δεύτερη σεζόν, μου ζήτησαν μείωση της τάξεως του 75% τη στιγμή που δεν μου δίνανε τα λεφτά μου από τον Μάιο. Δεν αφορά το κοινό αυτό, αλλά πρέπει να γνωρίζει τι βλέπει. Μέχρι τον Μάιο, Απρίλιο δηλαδή, πληρωνόμουν κανονικά. Κάποια στιγμή σταμάτησαν οι πληρωμές και ζητήθηκε και μια μείωση 75%, ενώ είχαμε συμφωνήσει άλλα για την επόμενη σεζόν. Όπως καταλαβαίνεις, είναι δύσκολα αυτά τα πράγματα. Είναι ένα μεγάλο παρασκήνιο που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας. Έχει να κάνει με το κανάλι, που δεν μπορεί να στηρίξει όλο αυτό, εκ των πραγμάτων. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, δεν έχει σημασία. Τα χρονικά περιθώρια από τη δική μου πλευρά ήταν πολύ σωστά και από πολύ νωρίς. Έτσι έχω μάθει να δουλεύω. Θέλω να συζητάω από νωρίς, να πηγαίνω παρακάτω, να είμαι συνεπής στη δουλειά μου και έτσι απαιτώ να είναι και οι άλλοι απέναντί μου. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να είναι συνεπείς σε τίποτα, έπρεπε να αποχωρήσω πριν μεγαλώσει το κακό. Άρα ούτε αύξηση ποτέ ζήτησα, από τον μπαμπάτσικο μισθό μου όπως είπε, μου ζητήσαν μείωση και δεν μου έχουν πληρώσει ακόμα τα χρωστούμενα. Και συνεχίζουν να κάνουν δουλειές... Ας κρίνει ο κόσμος! Σίγουρα υπάρχουν δύο όψεις, όπως λες. Απλά ζητάω λίγη προσοχή. Τώρα έτυχε να έχω ένα δημόσιο βήμα για να στο πω αυτό, ενώ εδώ και ένα μήνα που το έχεις πει αυτό δεν έχω πει κάτι».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ