2015-11-15 20:53:09
Φωτογραφία για Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ της Τουρκίας, του πραγματικού στηρίγματος του ψευδοκράτους,η επέτειος ίδρυσης της ''ΤΔΒΚ''
Με δεξίωση που παρατέθηκε στην Άγκυρα εορτάσθηκε η 32η επέτειος ίδρυσης του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα της Κύπρου, της λεγόμενης ''Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου'', που έστησε και στηρίζει ο στρατός κατοχής, ο ''Αττίλας''.

Στη δεξίωση παρέστησαν ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας κ. Ισμέτ Γιλμάζ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Χουλούσι Ακάρ και αρκετοί αξιωματούχοι.Μετά την κοπή της τούρτας που συμβόλιζε την φιλία μεταξύ των της Τουρκία  και του ψευδοκράτους ''ΤΔΒΚ'', η βραδιά ολοκληρώθηκε με εκδήλωση χορευτικών συγκροτημάτων.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αφού επεσήμανε ότι η Τουρκία στηρίζει τις προσπάθειες για εξεύρεση μόνιμης λύσης στην Κύπρο, είπε το γνωστό  ...τροπάριο ότι δηλαδή «Ο Τουρκοκυπριακός λαός που συνεχίζει επίμονα τον αγώνα δικαιωμάτων και ελευθερίας, απαιτεί μόνιμη και δίκαιη λύση στο νησί. Διατυπώνει στην πράξη τη βούληση του για να είναι νησί ειρήνης και σταθερότητας η Κύπρος. Θα επιτευχθεί σύντομα ή μόνιμη ειρήνη στην Κύπρο σε περίπτωση που θα έχουν αντανάκλαση η βούληση αυτή και η καλή πρόθεση».


Ο κ. Γιλμάζ υπογράμμισε πως όπως μέχρι σήμερα και από εδώ και στο εξής το τουρκικό έθνος θα συνεχίσει να στηρίζει τον λαό της λεγόμενης ''ΤΔΒΚ''.

Η παρουσία και μόνο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγού Χουλούσι Ακάρ δείχνει τίνος δημιούργημα είναι το ψευδοκράτος και ποιος το στηρίζει πραγματικά. Γι αυτό και το αίτημα της άμεσης αποχώρησης των κατοχικών δυνάμεων είναι η βάση για να υπάρξει μια ουσιαστική προοπτική λύσης...
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ