2015-11-16 19:04:53
Φωτογραφία για Η μία σκηνή έγινε... αυτοσχέδιο ιατρείο - Οι γιατροί της Πάτρας συνεχίζουν να δίνουν ζωή στους πρόσφυγες που φθάνουν στη Λέσβο [photos]
Την περασμένη εβδομάδα από την Πάτρα έφυγε ιατρικός εξοπλισμός από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με δωρεά του διοικητή Χαράλαμπου Μπονάνου προκειμένου να καταφθάσει στην Λέσβο Στόχος είναι να μπορούν οι γιατροί της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαίας που βρίσκονται εκεί και περιθάλπουν τους πρόσφυγες και ιδίως τα μικρά παιδιά που καταφθάνουν στο νησί μέσω θαλάσσης από Τουρκία, να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

Με πολύ αγάπη και μεγάλη προσπάθεια, κόπο και εργατοώρες δουλειάς, το αυτοσχέδιο Παιδιατρικό Ιατρείο στη Σκάλα Συκαμιάς στη Λέσβο στήθηκε και έτσι δεν χρειάζεται οι γιατροί να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέσα σε μία αυτοσχέδια σκηνή.

Ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων και Εφήβων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook τις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε τι έγραψε και τις φωτο:

ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ

Επιτέλους το Παιδιατρικό ιατρείο στήθηκε στην λεσβο.δεν έχει νομίζω να ζηλέψει από άλλα...Ευχαριστώ Ng Kioutouroglou και Konstantinos Trigkas για την τεχνική υποστήριξη.τα εύσημα δεχθήκαμε από την ελληνική ομάδα διάσωσης Θεσσαλονίκης που δρα μαζί μας στην περιοχή.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πως θα κάνετε το τέλειο μασάζ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πως θα κάνετε το τέλειο μασάζ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ