2015-11-17 03:33:11
Φωτογραφία για Προιστάμενος κλινικής χειροδίκησε εναντίον υφιστάμενού του
Συντονισμένες προσπάθειες φαίνεται να καταβάλλονται από μέρους... τόσο του Υπουργείου Υγείας όσο και της Γενικής Εισαγγελίας, με στόχο το κουκούλωμα των καταγγελιών εναντίον του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λεμεσού Δρος Αβρααμίδη. Η έρευνα κατά του συγκεκριμένου γιατρού διατάχθηκε πριν κάποιους μήνες, για την απόφασή του, να βάλει λουκέτο στα εξωτερικά ιατρεία του Καρδιολογικού του Νοσοκομειου, χωρίς λόγο και αιτία, αφήνοντας εκτεθειμένους δεκάδες ασθενείς.

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερευνώντες λειτουργοί επικαλούνται-μετά από παρεμβάσεις-απώλεια μαρτυρικού υλικού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει έντονη φημολογία, ότι έχουν κάνει φτερά... οι μαρτυρίες, τριών γιατρών του Καρδιολογικού Τμήματος, εναντίον του προιστάμενού τους, σχετικά με το θέμα. Ενας εκ των τριών γιατρών, μάλιστα φαίνεται να κατήγγειλε γραπτώς στη διεύθυνση του Νοσοκομείου Λεμεσού, τον προιστάμενό του για χειροδικία, εξαιτίας του περιεχομένου της μαρτυρίας που είχε δώσει. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν η διεύθυνση του Νοσοκομείου απέστειλε την καταγγελία στο Υπουργείο για περαιτέρω διερεύνηση και τι έκανε το Υπουργείο για την περίπτωση αυτή.


Να υπενθυμίσουμε ότι η απόφαση για διεξαγωγή διοικητικής έρευνας εναντίον του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής, την οποία αποκάλυψε το 24h, αποφασίστηκε πριν 7 περίπου μήνες, εξαιτίας της απόφασης του Δρος. Αβρααμίδη να κλέισει τα εξωτερικά ιατρεία του καρδιολογικού, με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχαν γιατροί για να εξετάζουν τη συγκεκριμένη περίοδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι εδω και μέρες έχει ολοκληρωθεί και η έρευνα σε βάρος άλλου καρλδιολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, η οποία ωστόσο βρίσκεται καλά φυλαγμένη στα συρτάρια των αρμοδίων του Υπουργείου. Και το ερώτημα που γεννάται στις συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι ποιους εξυπηρετεί η συγκάλυψη των όσων απαράδεκτων συμβαίνουν στα κρατικά νοσηλευτήρια.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ