2015-11-17 09:00:27
Φωτογραφία για ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 62 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ!
Δήλωση του έφορου του τμήματος Παναγιώτη Βεντίκου στο osfp.gr

Ημέρα με ιστορικό χαρακτήρα είναι η 16η Νοεμβρίου για το τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού. Σαν σήμερα συμπληρώνονται 62 χρόνια από την επανίδρυση του τμήματος το οποίο το 1933 είχε αναστείλει την λειτουργία του.

Στις 16 Νοεμβρίου του 1953 ο Παναγιώτης Βεντίκος συνέβαλε τα μέγιστα στην επανίδρυση του τμήματος και παραμένει μέχρι και σήμερα έφορος.

Με αφορμή την επανίδρυση του τμήματος Στίβου, ο Παναγιώτης Βεντίκος δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Σήμερα το Τμήμα Στίβου του Ολυμπιακού συμπληρώνει 62 χρόνια. Παρά την ελληνική κρίση έχει κοντά του δυο φοβερούς ανθρώπους τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Μιχάλη Κουντούρη. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρουν και γνωρίζουν να βοηθούν και να πρωτεύουν παντού. Ο κλασικός αθλητισμός πάει από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχουν στάδια, διοργανώσεις, κόσμος να ασχολείται με τον στίβο. Στεναχωριέμαι που δεν υπάρχει στάδιο στον Πειραιά. Τα χρήματα για τον στίβο είναι ελάχιστα και ευτυχώς που υπάρχουν κάποια σωματεία όπως ο Ολυμπιακός που υποστηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών του. Παραμένω στο τμήμα στίβου γιατί έχω δίπλα μου την συνεργάτιδα μου εδώ και 25 χρόνια την Στέλλα Νικολαϊδου και ευελπιστώ μετά από τα 9 συνεχόμενα πρωταθλήματα φέτος να ξαναπάρει την πρώτη θέση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ