2015-11-17 20:44:07
Φωτογραφία για Συνέλαβαν δύο άτομα για διαρρήξεις στην Πτολεμαΐδα
Τα σπίτια που διατηρούν ηλικιωμένοι ή μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης είχε βάλει στο μάτι ένα «δίδυμο» Ελλήνων διαρρηκτών, που χτύπησαν συνολικά 21 τους τελευταίους δυο μήνες και μετέφεραν τα κλοπιμαία με νοικιασμένο αυτοκίνητο.  

Το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο που ανήκει σε ανώνυμη εταιρεία ενοικίασης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να κινείται ύποπτα σε μια αγροτική περιοχή στην Ερμακιά Πτολεμαΐδας και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο. Μέσα, βρέθηκαν φακοί, κιάλια και διαρρηκτικά εργαλεία και ο 47χρονος οδηγός συνελήφθη. Μάλιστα, βρέθηκαν και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία έξω από το σπίτι ενός 62χρονου που είχε διαρρήξει μαζί με τον  42χρονο συνεργό του, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα.  

Στην Ασφάλεια Πτολεμαΐδας όπου οδηγήθηκαν οι δράστες, προέκυψε ότι είχαν διαρρήξει 21 σπίτια και είχαν αρπάξει πλήθος τιμαλφών και χρυσαφικών, τα οποία βρέθηκαν μετά από έρευνες στα σπίτια τους μαζί με τρία κινητά και 150 ευρώ. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, ενώ  ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες. Το μισθωμένο αυτοκίνητο παραδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ