2015-11-17 22:01:45
Φωτογραφία για Τσίπρας - Νταβούτογλου βλέπουν μαζί το φιλικό Ελλάδα - Τουρκία φορώντας κασκόλ των δύο χωρών
Στις εξέδρες του «Φατίχ Τερίμ» βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας...παρακολουθώντας το φιλικό ματς Ελλάδας - Τουρκίας παρέα με τον Τούρκο ομόλογο του, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Οι δύο ηγέτες, όχι μόνο παρακολουθούν μαζί τον αγώνα αλλά φορούν τα κασκόλ που φέρουν στις δύο πλευρές τους τα εθνικά χρώματα των δύο χωρών.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού, που εκπροσωπεί την ΕΕ κατά την επίσκεψή του στη γείτονα, γίνεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία λόγω του προσφυγικού αλλά και των καταιγιστικών εξελίξεων που πυροδοτούν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι. Αλλωστε, τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο είναι δρακόντεια μετά τα τελευταία γεγονότα.

Σημειώνεται ότι κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου ακούστηκαν αποδοκιμασίες παρά τις συστάσεις Τούρκων παραγόντων, αλλά όταν ολοκληρώθηκε ο εθνικός ύμνος ακούστηκαν και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης Τσίπρα

Αύριο στις 08:00 το πρωί ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Φανάρι, όπου θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Άγκυρα, όπου στις 12:00 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Αχμέτ Νταβούτογλου. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας και η συνέντευξη Τύπου που θα δώσουν οι δύο ηγέτες.

Θα ακολουθήσει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ