2015-11-18 00:14:11
Φωτογραφία για ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ... 90ΛΕΠΤΟΣ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
Σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια της παρουσίασε η Εθνική Ελλάδας στο εκτός έδρας φιλικό απέναντικόντρα στην Τουρκία.

Το τελικό 0-0 είναι το λιγότερο, που απασχολεί, αφού το στοιχείο που χρίζει προσοχής τη δεδομένη στιγμή για τον νέο εκλέκτορα Μίκαελ Σκίμπε και τους συνεργάτες του είναι το κατά πόσο η «γαλανόλευκη» αποκτά τη φιλοσοφία και την αγωνιστική νοοτροπία, που επιθυμεί ο ίδιος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια, παρουσιάστηκε με σαφείς προσανατολισμούς και αγωνιστική πειθαρχία, μην επιτρέποντας στη γηπεδούχο Τουρκία να πάρει πρωτοβουλίες και να δημιουργήσει φάσεις μπροστά από την εστία του Καρνέζη.

Ο Κώστας Φορτούνης έπαιξε βασικός και στο φιλικό της Ελλάδας με την Τουρκία, παίζοντας, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πίσω από τον Μήτρογλου, σε αυτό το 3-6-1 που επέλεξε ο νέος προπονητής της Εθνικής.

Ο Φορτούνης έπαιξε 90λεπτο και αντικαταστάθηκε από τον Καρέλη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Τουρκία: Βολκάν Μπαμπακάν, Κοϊμπάσι, Τσαλχάνογλου (81’ Κασντεμίρ), Γκονούλ, Τοσούν (64’ Γιονούς Μάλι), Αρντά Τουράν, Σαχάν (74’ Οκάι), Οζιακούπ (63’ Εμρέ Τσολάκ), Μεχμέτ Τοπάλ, Τουφάν (86’ Ποτούκ), Αχμέτ Γιλμάζ Τσαλίκ

Ελλάδα: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς (79’ Σιόβας), Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης (46’ Πέτσος), Φορτούνης (90’ Καρέλης), Μήτρογλου (70’ Γιάννου)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ