2015-11-18 18:34:08
Φωτογραφία για Ισόβια στον αδελφοκτόνο
Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου εκδικάσθηκε χθες η... υπόθεση της αδελφοκτονίας που είχε σημειωθεί στην περιοχή Αργασίου Ζακύνθου τον Αύγουστο του 2014, όταν 72χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε τον 69χρονο αδελφό του.

Το δικαστήριο επέβαλλε ισόβια κάθειρξη στον 72χρονο για την ανθρωποκτονία του αδελφού του και συνολική ποινή 3 έτη και έξι μήνες καθώς και χρηματική ποινή ποσού 2 χιλ. ευρώ για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η δίκη που έγινε χθες στο ΜΟΔ Πύργου διήρκεσε αρκετές ώρες καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο χρειάσθηκε να διακόψει τουλάχιστο δύο φορές.

Η υπόθεση αφορά την αδελφοκτονία που είχε συμβεί τον Αύγουστο του 2014 όταν ο 72χρονος πυροβόλησε τρεις φορές τον αδελφό του, στην κοιλιακή χώρα. Μεταξύ των δύο αδελφών είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία που κατέληξε σε σφοδρή συμπλοκή με το μοιραίο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πηγές, ο δράστης με το θύμα είχαν για πολλά χρόνια, οικογενειακές και κτηματικές διαφορές πράγμα που ήταν αρκετό όπως φαίνεται, για να σκοτώσει ο 72χρονος τον 69χρονο αδερφό του.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΓΙΝΕ... ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΓΙΝΕ... ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΒΕΖΕΝΚΟΦ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ