2015-11-18 18:46:07
Φωτογραφία για Βούλγαρος διακινούσε ναρκωτικά από την πατρίδα του
Αγόρασε ποσότητες χασίς από την πατρίδα του και τις εισήγαγε κρυφά στην Ελλάδα... με σκοπό να τις πουλήσει σε υψηλότερες τιμές, ένας νεαρός Βούλγαρος που εντοπίστηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. να οδηγεί το αυτοκίνητό του οπλισμένος με ένα μαχαίρι!

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν στην Ορεστιάδα το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος αλλοδαπός, έκαναν έρευνα και βρήκαν κρυμμένες 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45,5 γραμμαρίων, τις οποίες ομολόγησε ότι είχε φέρει από τη Βουλγαρία για να τις διακινήσει. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά και το πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 0,22 εκατοστών κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας του άσκησε δίωξη για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Ηρωίνη, χασίς και ναρκωτικά χάπια διακινούσε στην Αλεξανδρούπολη ένας 42χρονος Έλληνας, τον οποίο συνέλαβαν μετά από πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε.
. Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής που έκανε έρευνα στο σπίτι του, ανακάλυψε δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους δυο γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με βαμβάκια εμποτισμένα με ηρωίνη βάρους 0,5 γραμμαρίων, 4,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και 31 χάπια των φαρμακευτικών σκευασμάτων Lexotanil, Vulbegal και Soboxone, δυο συσκευασίες με τριμμένα δισκία των ίδιων φαρμακευτικών σκευασμάτων βάρους τριών γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και μια σύριγγα.

*** Πάλι στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 22χρονος όταν έκαναν έρευνα με τον εκπαιδευμένο σκύλο στην κατοικία του όπου βρέθηκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18,9 γραμμαρίων.

*** Αλλά και σε περιοχή του Κιλκίς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 47χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, όταν σε έλεγχο του που έγινε βρέθηκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,5 γραμμαρίων οι οποίες και κατασχέθηκαν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ