2015-11-18 19:39:08
Φωτογραφία για ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΣ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Ο Eστέμπαν Καμπιάσο μίλησε μέσω της επίσημης σελίδας του Champions League σε Facebook και Twitter, απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις. 

Οι πιο σημαντικές απαντήσεις που έδωσε : 

Τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε στην Ίντερ: 

Δύσκολη ερώτηση για να την απαντήσω. Όμως με βάση την ποιότητά του, κάποια άλλα στοιχεία και την φιλία μας θα έλεγα τον Χαβιέρ Ζανέτι.

Τον τοπ κόουτς που είχε:

 Ο καθένας είχε την αξία του και κάτι να δώσει στους παίκτες. Όλοι μου άφησαν κάτι. Θα μπορούσα να πω τον Χοσέ Πέκερμαν για ότι σήμαινε για μένα, διότι ήταν στην αρχή της καριέρας μου. Ήμουν νέος όταν τον είχα ως προπονητή.

Το ποδοσφαιρικό του είδωλο:

 Είναι ο Φερνάντο Ρεδόνδο.

Την ομάδα που υποστηρίζει: 

Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Το πιο μεγάλο και σπουδαίο γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του: 

Το πιο όμορφο γκολ που έχω βάλει ήταν με την Σερβία στο Παγκόσμιο του 2006. Όμως το πιο σημαντικό όμως ήταν σίγουρα αυτό με την Τσέλσι στο Champions League το 2010.


Το ποιόν θα ήθελε για συμπαίκτη εάν γινόταν: 

Τον Ρικάρντο Κακά.

Το εάν μπορεί να συγκρίνει το Champions League που πήρε με κάτι άλλο στην καριέρα του: 

Όχι. Στην καριέρα μου όχι. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να συγκρίνεται. Στην ζωή μου είναι τα παιδιά μου. Είναι γενικά ότι πιο σημαντικό έχω.

Την Λέστερ και εάν μπορεί να βγει Ευρώπη: 

Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο από όνειρα. Χτίζεται και ζει από αυτά. Η Λέστερ έχει στόχους, δυνατότητες και μένει να φανεί εάν τα όνειρα γίνουν πράξη ή όχι.

Το πως νιώθει στον Ολυμπιακό: 

Ναι νιώθω εξαιρετικά. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Έχω γνωρίσει αξιόλογα και αξιαγάπητα άτομα και όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά.

Τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για αυτόν:

 Ζω για το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι το ξεχωριστό και το ιδιαίτερο για μένα. Εάν έπρεπε να βρω την λέξη για να το περιγράψω θα μιλούσα για 'πάθος'.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ