2015-11-18 22:28:59
Φωτογραφία για Θα σας ψάξουν ακόμη και τα σάντουιτς - Πρωτοφανής η προειδοποίηση για τα μέτρα ασφαλείας σε Πατρινούς που ταξιδεύουν στο Λονδίνο
Το περίμεναν οτι το ταξίδι τους στο Λονδίνο της επόμενες ημέρες θα ήταν διαφορετικό από τα άλλα εξαιτίας των εκτεταμένων μέτρων ασφαλείας, που προκάλεσαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και οι προειδοποιήσεις για χτυπήματα σε Μεγάλη Βρετανία και Ιταλία.

Αλλά μόλις διάβασαν το e mail που τους έστειλαν, έμειναν άφωνοι.

Οι Αρχές προειδοποιούν τους Πατρινούς που πρόκειται τα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στην Βρετανική πρωτεύουσα και έχουν ήδη κλείσει τα εισιτήριά τους, οτι στην είσοδο της χώρας θα ψάξουν ακόμη και τα φαγητά που θα έχουν μαζί τους.

Θα ελεγθεί ακόμη και το περιεχόμενο των σάντουιτς, ανέφερε χαρακτηριστικά η οδηγία που έλαβαν, όπως την μετέφεραν οι συμπολίτες στο tempo24.gr.

Πρόκειται για γκρουπ Πατρινών που αναμένεται να επισκεφθεί το Λονδίνο για να παρτακολουθήσει αγώνες τένις και που μετά από αυτή την προειδοποίηση τα μέλη του σκοπεύουν να πάρουν μαζί τους μόνον τα απολύτως απαραίτητα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ