2015-11-19 11:52:23
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ
Παρελθόν από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί από σήμερα Πέμπτη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Ο κ. Σακελλαρίδης υπέβαλε την παραίτησή του από το βουλευτικό του αξίωμα, έπειτα από σχετικό αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Την έδρα του στη Βουλή καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν διαρροές στον Τύπο ότι ο κ. Σακελλαρίδης δεν προτίθεται να παραστεί στη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι απόψε τίθεται προς ψήφιση στην Ολομέλεια το πολυνομοσχέδιο με τις διατάξεις για τα «κόκκινα» δάνεια, αλλά και τα ισοδύναμα στα οποία συμφώνησαν κυβέρνηση & θεσμοί για την αντικατάσταση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση με φόρο στο κρασί και τέλος στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος φέρεται να έχει εκφράσει τη διαφωνία του με ορισμένες από τις ρυθμίσεις που καλείται να εγκρίνει η Βουλή, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση των 10+2 δισ. ευρώ.

ΑΜΠΕ 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ