2015-11-19 15:23:07
Φωτογραφία για Γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα Μαρτάκη, Παντελίδη και Βανδή;
Η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνει στην Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανίζεται... σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Παντελή Παντελίδη και τον Κώστα Μαρτάκη. Κι ενώ η πρεμιέρα του σχήματος ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου, τα δεδομένα άλλαξαν και μεταφέρθηκε μία εβδομάδα αργότερα. Ο λόγος;

Για το αρτιότερο αποτέλεσμα της παραγωγής, όπως έγραψε στενός συνεργάτης της δημοφιλούς τραγουδίστριας στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις για το Rising Star στον Αντ1 (ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε ότι την επόμενη σεζόν θα συνεργαστούν) ή το X-factor στον ΣΚΑΪ, μαζί με τον σύζυγό της,Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο, σκέφτονται να μετακομίσουν μέσα στους επόμενους μήνες σε νέα πολυτελή κατοικία.

Σε παλαιότερο ρεπορτάζ, το ένθετο «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά» είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι έχει βρεθεί σε στενές επαφές με μεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων προκειμένου να βρεθεί ένα σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης που να καλύπτει τις ανάγκες τους. Ως γνωστόν, οι δυο τους ζούσαν επί χρόνια σε πολυτελή βίλα στη συγκεκριμένη περιοχή, η οποία όπως φαίνεται δεν έχει βγει από την καρδιά τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ