2015-11-19 21:41:08
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι έλεγχοι των φρεατίων με ηλεκτρονικά μέσα στην Πάτρα
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση από τη ΔΕΥΑΠ, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, οι έλεγχοι των φρεατίων... με ηλεκτρονικά μέσα (οπτική επιθεώρηση αγωγών με χρήση κάμερας) και στη συνέχεια ο καθαρισμός τους όπου αυτός επιβάλλεται.

Παράλληλα, από την ΔΕΥΑΠ προκηρύχθηκε διαγωνισμός, για τη συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης Νοτίων και Ανατολικών περιοχών του Δήμου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 738.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΠ.

Αναλυτικά, αντικείμενο του έργου είναι η συντήρηση, αποκατάσταση βλαβών και καθαρισμός του δικτύου αποχέτευσης (αγωγών, εξωτερικών διακλαδώσεων και φρεατίων) καθώς και η οπτική επιθεώρηση αγωγών με χρήση κάμερας.

Επίσης εργασίες καθαρισμού αντλιοστασίων λυμάτων και ομβρίων του δικτύου αποχέτευσης και κάθε εν γένει εργασία συντήρησης (τακτικής και έκτακτης αν το επιβάλουν οι συνθήκες), του δικτύου αποχέτευσης της ΔΕΥΑΠ στο τμήμα του Δήμου Πατρέων που ορίζεται στον τίτλο της μελέτης." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ