2015-11-20 10:33:05
Φωτογραφία για Από τα Τρίκαλα κρατάει η σκούφια του Τζιτζικώστα
Ο παππούς του υποψήφιου αρχηγού της Ν.Δ. ήταν ιερέας στα Τρίκαλα, ενώ... η οικογένεια διατηρούσε μεγάλη ακίνητη περιουσία (πίσω από τον «Πιάζα») στην πόλη μέχρι και πριν λίγα χρόνια.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr οι ρίζες, λοιπόν, του Απόστολου Τζιτζικώσταείναι... 100% Τρικαλινές ή για να είμαστε ακριβείς Καλαμπακιώτικες. Η οικογένειά του καταγόταν από τον Κλεινοβό Καλαμπάκας και στα μέσα του περασμένου αιώνα ο παππούς του, πατέρας Δημήτριος Τζιτζικώστας κατέβηκε στα Τρίκαλα με την οικογένειά του, καθώς τοποθετήθηκε σε ενορία της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης & Σταγών. Ο πατέρας Δημήτριος είχε δυο παιδιά, τον Γιώργο (πατέρα του Απόστολου Τζιτζικώστα) και την Ευαγγελή (μητέρα του προέδρου της ΕΛΜΕ Τρικάλων Σπήλιου Τσιγάρα). Η οικογένεια Τζιτζικώστα απέκτησε μάλιστα με τα χρόνια και σημαντική ακίνητη περιουσία στη πόλη, πίσω από το πρατήριο του «Πιάζα» στο Τρικκαίογλου. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής το πούλησε πριν λίγα χρόνια.

"Ειμαι Δημότης Καλαμπάκας, καθότι καταγομαι από τον Κλεινοβο" είπε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. στους παρισταμένους τοπικούς άρχοντες του Δήμου Καλαμπάκας προ ημερών και... καταχειροκροτήθηκε. Την Κυριακή... συγγενείς και φίλοι προσέρχονται στις κάλπες της Ν.Δ. για να τον ψηφίσουν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ