2015-11-20 20:00:03
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΟΦ VS... ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τις απόψεις αλλά και τις προβλέψεις τους για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο καταθέτουν στην εφημερίδα "Live Sport" δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των "αιώνιων", ο Στράτος Αποστολάκης και ο Όλεγκ Προτάσοφ.

Όλεγκ Προτάσοφ

«Το βαθμολογικό προβάδισμα του Ολυμπιακού είναι σημαντικό και δεν πρόκειται να ανατραπεί, ακόμη και αν ηττηθεί στη Λεωφόρο. Διότι η διαφορά δεν είναι μόνο βαθμολογική αλλά και ποιοτική. Είναι ένα ντέρμπι δίχως αγωνία για τη βαθμολογία παρά μόνο για τ φήμη και τον εγωισμό των ομάδων. Θα δούμε τι μπορεί να δώσει η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό γιατί ακόμη δεν έχουμε εικόνα. Συχνά πάντως αποδεικνύεται κίνηση που αποδίδει. Ο Παναθηναϊκός παλεύει τώρα όχι για το πρωτάθλημα αλλά για το όνομά του. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός –από την άλλη- ξεκίνησε με γκρίνια όμως όλα πάνε καλά και είναι γεγονός ότι οφείλεται από το βάθος και τις λύσεις στο ρόστερ του. Έχει άνεση στο πρωτάθλημα και καλή ψυχολογία από τα αποτελέσματα του στο Τσάμπιονς Λιγκ».


Στράτος Αποστολάκης

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα περιθώρια είναι ήδη στενά για τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ανακάμψει μετά την πορεία που είχε μέχρι τώρα. Πάντα βέβαια με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια παίζει καλά ειδικά στη Λεωφόρο. Έχει γυρίσει σελίδα με την αλλαγή του προπονητή και αυτό το γεγονός μπορεί να του προσφέρει επιπλέον κίνητρο. Ο Ολυμπιακός ενδεχομένως θα έχει στη σκέψη του τα παιχνίδια που ακολουθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς είναι σημαντικά για την πρόκρισή του. Το πρόγραμμα των αγώνων του Ολυμπιακού πιθανώς δίνει στον Παναθηναϊκό μια έξτρα ευκαιρία ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Σε συνδυασμό με την ισχυρή επιθυμία που έχει για τη νίκη ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αποδείξει ότι σε αυτή τη σεζόν είναι η μοναδική ομάδα που χτυπά στα ίσια τον Ολυμπιακό. Πάντα κρίνοντας βάσει τα αγωνιστικά δεδομένα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αρχίσει να παίζει καλύτερα καθώς μέχρι τώρα τα παιδιά αυτά αδικούσαν τους εαυτούς τους. Είναι καιρός να παίξουν σαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση ωστόσο είναι αβέβαιο πόσο θα κρατήσει αυτή. Ποτέ άλλοτε μια ομάδα δεν έχει φόρμα για πάντα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ