2015-11-20 20:47:16
Φωτογραφία για ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ! ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ SUPER CUP ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΤΟΒΑ 10-6!
Πήρε αυτό που της έλειπε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία μετέτρεψε σε... περίπατο το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, καθώς διέλυσε με 10-6 την ιταλική Πάντοβα και βρέθηκε στην κορυφή της ηπείρου!

Τα πήρε όλα ο Θρύλος! Μετά από μια χρονιά που κατέκτησε το εγχώριο νταμπλ και την Ευρωλίγκα τα κορίτσια του Ολυμπιακού παρέμειναν στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας τον μοναδικό τίτλο που έλειπε απ’ την πλούσια τροπαιοθήκη των ερυθρόλευκων. Το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη... εξαφάνισε την νταμπλούχο Ιταλίας Πάντοβα, επικρατώντας εύκολα μέσα στο "σπίτι" της και ο Θρύλος έμεινε «αυτοκράτορας» της πισίνας σε Ελλάδα και Ευρώπη, κατακτώντας όσους τίτλους διεκδίκησε μέσα στο 2015.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς, έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα που κράτησε την Πάντοβα μακριά απ’ το γκολ στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο.

Η Άλκηστις Αβραμίδου ήταν αυτό που... «καθάρισε» στα δύσκολα σημεία, πετυχαίνοντας πέντε γκολ ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά της Χρυσής Διαμαντοπούλου που κατέβασε «ρολά» μετά τη δεύτερη περίοδο.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 2-0, 3-3

Περισσότερα σε λίγο…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ