2015-11-20 21:59:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Δεν κλείνουμε τα απογευματινά ιατρεία μας, λένε οι γιατροί του ΙΚΑ
Έντονα αντιδρούν οι γιατροί του ΙΚΑ στο έγγραφο που τους απέστειλε ξανά ο... Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γ. Γιαννόπουλος, σχετικά με το κλείσιμο των απογευματινών τους ιατρείων.

Θυμίζουμε πως η εν λόγω απόφαση είχε ληφθεί επι Υπουργείας Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ οι γιατροί είχαν καταφύγει στη δικαιοσύνη, η οποία τους είχε δικαιώσει, αφού αν κάτι τέτοιο πραγματοποιούταν, το κράτος θα έπρεπε να τους αποζημιώνει καθημερινά με 300 ευρώ.

Η τελεσίδικη απόφαση πάντως θα ληφθεί στις 16 Μαρτίου του 2016.

«Στα απογευματινά μας ιατρεία έχουμε μηχανήματα που κοστίζουν ακριβά. Το μισθολόγιό μας δεν είναι το ίδιο με αυτό των γιατρών του ΕΣΥ, ούτε πληρωνόμαστε έξτρα όπως οι παραπάνω ιατροί, ούτε στον βαθμολογικό τομέα ταιριάζουμε. Εάν κλείσουμε τα απογευματινά μας ιατρεία θα είναι σοβαρό πλήγμα για εμάς», τονίζουν οι γιατροί του ΙΚΑ.

«Δεν κάνουμε πίσω. Τα δικαστήρια μας αθωώνουν, ενώ ακόμη εκκρεμεί η τελεσίδικη απόφαση. Πως λοιπόν εμείς θα βάλουμε λουκέτο στα ιατρεία μας;», προσθέτουν.

Σημειώνουμε πως είναι η Τρίτη φορά που σχετικό έγγραφο επιδίδεται στην 6η ΥΠΕ, η οποία με τη σειρά της το επιδίδει στους γιατρούς του ΙΚΑ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ