2015-11-21 00:33:21
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ... ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Έμπλεξε και... τρέχει ο Παναθηναϊκός μετά τη δεύτερη φάπα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, μέσα στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά με 71-77.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι αναφορές για την... κακή διαιτησία από τα πράσινα ΜΜΕ.

Ας δούμε τι λένε : 

panathinaikos24.gr : Τώρα έμπλεξε Ο Παναθηναϊκός γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν (71-77) που τον βάζει σε μπελάδες για τη συνέχεια στη διοργάνωση. Ματς-τελικός στην Τουρκία, απέναντι στην Καρσίγιακα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τέταρτη ήττα του στη φετινή Euroleague (2-4 το ρεκόρ) και το επόμενο παιχνίδι με την Καρσίγιακα στην Τουρκία, μοιάζει σαν τελικός. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ένα πάρα πολύ κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την αρχή, ωστόσο κατάφεραν να «επιστρέψουν» στο παιχνίδι, χωρίς να πάρουν όμως και τη νίκη.

Η διαιτησία ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, έπαιξε και αυτή το ρόλο της, γεγονός που εκνεύρισε την ομάδα και τον Τζόρτζεβιτς, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν στάθηκε στο… ύψος του και παρότι έπαιξε σκληρή άμυνα, δέχτηκε πολλούς πόντους, από μακριά, αλλά και μέσα από τη ρακέτα.


leoforos.gr : ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΤΡΕΧΕΙ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Λοκομοτίβ Κουμπάν με 77-71… πληρώνοντας τα δικά του λάθη και την τραγική διαιτησία του τέταρτου δεκαλέπτου

Σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός «καιγόταν» για την νίκη, οι «πράσινοι» δεν τα κατάφεραν πληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα λάθη τους και το πολύ κακό τους ξεκίνημα, αλλά και την τραγική εμφάνιση των διαιτητών της αναμέτρησης που «σφύριζαν» μόνο… Λοκομοτίβ, κρίνοντας εν πολλοίς την αναμέτρηση στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ