2015-11-21 21:49:59
Φωτογραφία για Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη - Συγκρούστηκαν σφοδρά 2 Ι.Χ. στην Διομήδεια
Τροχαίο ατύχημα με έναν τραυματία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Διομήδεια, του Δήμου Αβδήρων Ξάνθης, στο ύψος της διασταύρωσης για Λεύκη, όταν 2 Ι.Χ. αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σφοδρά.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα όταν Ι.Χ. που κινείτο στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης-Μαγικού, στο ύψος ακριβώς της διασταύρωσης συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο που έβγαινε από την πλευρά της Λεύκης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το δεύτερο Ι.Χ. να αναστραφεί πάνω στο οδόστρωμα, να καβαλήσει το απέναντι πεζοδρόμιο και να ακινητοποιηθεί έξω από αυλόγυρο παρακείμενης κατοικίας. Ο οδηγός του πρώτου Ι.Χ., μου είχε προτεραιότητα, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του, το οποίο υπέστη υλικές ζημιές στο μπροστινό του τμήμα, έχοντας ωστόσο χτυπήσει στο πόδι αλλά και στο κεφάλι.

Ο ίδιος ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ οι επιβάτες του δεύτερου οχήματος βγήκαν απ' αυτό χωρίς να τραυματιστούν. Το δεύτερο Ι.Χ. υπέστη υλικές ζημιές στο αριστερό του τμήμα, ενώ στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής βλέποντας το ατύχημα έσπευσαν να βοηθήσουν.


Με την συνδρομή της οδικής βοήθειας το πρώτο Ι.Χ. που είχε ακινητοποιηθεί στην μέση του οδοστρώματος απομακρύνθηκε, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ένα όχημα και 2 άνδρες, που προχώρησαν στον καθαρισμό της ασφάλτου.

Για τις συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Παράπονα για την έλλειψη σηματοδότη

Το τροχαίο επανέφερε για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο τον προβληματισμό των κατοίκων αλλά και των διερχόμενων οδηγών για την επικινδυνότητα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη διασταύρωση, στην οποία έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα ατυχήματα.

Μεταξύ άλλων αρκετοί ήταν αυτοί που στάθηκαν στο ότι δεν παρά τα ατυχήματα μέχρι και σήμερα δεν τοποθετήθηκαν φωτεινοί σηματοδότες στο σημείο, ώστε να ρυθμίζεται διαφορετικά η κυκλοφορία των οχημάτων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ