2015-11-22 02:34:19
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!
Την απογοήτευσή του για το γεγονός της αναβολής του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο εξέφρασε ο Ρομπέρτο.

Τα όσα έζησε στο γήπεδο της Λεωφόρου περιέγραψε ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Ο Ρομέρτο είπε στην κάμερα της NOVA: "Συνέβη κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει, κάτι που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο ή τον αθλητισμό. Δεν θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι που όλοι περιμέναμε μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, εξαιτίας κάποιων φανατικών που κάνουν κάποια πράγματα που ξεφεύγουν από τα όρια. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, όπως κάνουμε πάντα πιστεύοντας ότι θα είναι μια ήρεμη βραδιά. Σεβόμαστε απεριόριστα τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και τους φιλάθλους και φεύγουμε απογοητευμένοι γιατί και οι δυο ομάδες θέλαμε να παίξουμε.

Ο Ζέκα στη φυσούνα με ρώτησε τι συνέβη και του είπα ότι έπεσε μια φωτοβολίδα και ότι δεν μας επέτρεπαν να ξαναβγούμε στο γήπεδο. Αυτός μού ζήτησε συγγνώμη απ' όλους γιατί ήθελαν και αυτοί να παίξουν. Εξεπλάγην ο Φινμπόγκασον παρά την περυσινή εμπειρία του Κασάμι. Θα μπορούσε το κάψιμο να είναι χειρότερο, ευτυχώς φορούσε τα ρούχα του.


Έπρεπε πρώτα απ' όλα να είχε λυθεί το θέμα με τον έλεγχο. Πρέπει να γίνει σαφές προς τους φιλάθλους πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ ψηλά την ασφάλεια. Γι' αυτό στο γήπεδό μας η διοίκηση παίρνει όλα τα μέτρα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές τα κατακρίνουμε δείχνοντας το μεγαλείο της ομάδας. Μου είναι δύσκολο με όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα να πιστέψω ότι είμαστε αναγκασμένοι ν' ακούμε πυροβολισμούς, κρότου και κροτίδες σ' ένα χώρο που πρέπει να κυριαρχεί το θέαμα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ