2015-11-22 01:55:54
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ...
Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Λεωφόρου που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα, με απόφαση του Ανδρέα Παππά.

Στο φύλλο αγώνα έχουν γραφεί τα πάντα, ενώ εκτός από τους διαιτητές παρών στα όσα έγιναν ήταν και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε και την ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής στον Φινμπόγκασον (σε αυτό το περιστατικό ήταν μπροστά ο 4ος διαιτητής, Μιχάλης Κουκουλάκης) και τα επεισόδια πάνω από την καταπακτή με συγκρούσεις αστυνομικών και οπαδών, αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά την απόφαση για αναβολή με την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την… μάχη που έδωσαν με τους αστυνομικούς.

Μάλιστα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, αλλά και ο διαιτητής ήταν μπροστά και στην εξέταση του Φινμπόγκασον από τον γιατρό του αγώνα, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο Ισλανδός επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έχει υποστεί κάψιμο από την φωτοβολίδα.

Σε εκείνο το σημείο ουσιαστικά αποφασίστηκε και η αναβολή, αφού και η αστυνομία αδυνατούσε να εντοπίσει τον οπαδό που είχε στην κατοχή του το πιστόλι ευθείας βολής.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Βόκολος, Φύσσας και Σωπήλης ήταν μπροστά σε όλη την διαδικασία και αντέδρασαν μόνο όταν διαπίστωσαν το μέγεθος των συνεπειών που περιμένουν τον Παναθηναϊκό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ