2015-11-22 13:07:05
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΣ ΘΑ... «ΣΦΥΡΙΞΕΙ» ΤΟ ΜΠΑΓΕΡΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Γιόνας Έρικσον, που ήταν παρών στη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας επί της Ρωσίας στο Euro 2012, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ένας 41χρονος Σουηδός, ο Γιόνας Έρικσον, ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο την προσεχή Τρίτη για το Champions League.

Ο εν λόγω ρέφερι έχει συνδέσει το όνομά του με μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Πιο συγκεκριμένα Στις 16 Ιουνίου του 2012 διαιτήτευσε τον αγώνα της Ελλάδας με τη Ρωσία για το Euro, όπου η Εθνική με γκολ του Καραγκούνη είχε επικρατήσει 1-0 παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πάντως τότε είχε κιτρινίσει αδίκως τον αρχηγό της ελληνικής ομάδας στερώντας του τη συμμετοχή στον προημιτελικό με τη Γερμανία.

Άλλη μια φορά έχει βρεθεί στο δρόμο ελληνικής ομάδας. Στις 12 Φεβρουαρίου 2007, ήταν διαιτητής στην ήττα του Παναθηναϊκού με 3-1 από τη Λανς στη Γαλλία για τους «32» του κυπέλλου UEFA.

Στις 20 Αυγούστου του 2013 είχε «σφυρίξει» τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ μεταξύ Μπάγερν και Τσέλσι, όπου οι Βαυαροί είχαν επικρατήσει 5-4 στα πέναλτι (1-1 κανονικός αγώνας, 2-2 η παράταση).

Στον τελικό του Champions League μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους τον Ιούνιο ήταν τέταρτος διαιτητής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ