2015-11-22 13:34:03
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΜΠΑΓΕΡΝ!
Στον Ολυμπιακό δεν θα ασχοληθούν άλλο με όσα θλιβερά έγιναν στη Λεωφόρο. Άλλωστε η... λάμψη του Champions League είναι πολύ εκτυφλωτική για να την αγνοήσει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και να στέκεται σε όσα τραγικά γίνονται στην Ελλάδα.

Από σήμερα έχει αρχίσει η σύντομη προετοιμασία για τον αγώνα των ερυθρόλευκων με την Μπάγερν στο Μόναχο. Ένα ματς που μπορεί υπό προϋποθέσεις να χαρίσει μαθηματικά την πρόκριση στους «16», είτε με θετικό αποτέλεσμα στην «Αλιάντς Αρένα», είτε εφόσον η Άρσεναλ στραβοπατήσει στο Λονδίνο κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Μάρκο Σίλβα αφορά... την απραξία των παικτών του. Κι αυτό γιατί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν έχουν δώσει κανένα επίσημο παιχνίδι και μέχρι την Τρίτη θα έχουν συμπληρώσει 16 μέρες χωρίς… δράση, πέραν των προπονήσεων και των παιχνιδιών που είχαν ορισμένοι με τις εθνικές τους ομάδες. Τελευταίο ματς ήταν η εντός έδρας νίκη επί του Ηρακλή με 2-0.

Στο Μόναχο σίγουρα δεν θα βρεθεί ο Μποτία, με τον Τσόρι να συνεχίζει την αποθεραπεία του παλεύοντας να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγoρα γίνεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ