2015-11-22 17:06:17
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤΡΑ!
Εκτός από τους προφανείς λόγους, τα αίσχη της Λεωφόρου έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για έναν... ακόμη αρνητικό λόγο!

Οι "πράσινοι" κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν" -αρνητικά πάντα- αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που αγώνας των "αιωνίων" δεν ξεκινά, ενώ οι αποστολές βρίσκονται κανονικά στο γήπεδο.

Κατά το παρελθόν, έχουν υπάρξει φορές που τα ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχουν διακοπεί προσωρινά ή οριστικά ή που απλώς άργησαν αν ξεκινήσουν σε κάποιες περιπτώσεις. Ποτέ όμως -μέχρι τώρα- σε ένα ματς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού (ή Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού) δεν έγινε καν η σέντρα!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα των παραπάνω περιπτώσεων είναι το 3-2 του 1973 που διακόπηκε και κατοχυρώθηκε 2-0 υπέρ των ερυθρόλευκων, όπως επίσης και η διακοπή στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-2 το 1977 με το σκορ να παραμένει ως έχει.

Πιο πρόσφατα, υπάρχει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-4 του 1990 που ολοκληρώθηκε μετά από 50λεπτη διακοπή, το 3-0 της Ριζούπολης που ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση, αλλά και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-1 του 2012 το οποίο διακόπηκε στο 83' με το σκορ στο 0-1 και κατοχυρώθηκε με 3-0 στους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ