2015-11-22 18:14:28
Φωτογραφία για ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ... ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ «ΦΙΝΜΠΟ» ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!
Καταδικαστέο χαρακτήριζαν στον Παναθηναϊκό το περιστατικό με την φωτοβολίδα που δέχθηκε ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, όμως σχολίαζαν την στάση του Ισλανδού επιθετικού και τα όσα υποστήριζε ο Ολυμπιακός.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να τραυματίζεται από μία φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που διαδραματίστηκαν μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πριν από την ματαίωση του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ενώ και η διάγωνση για τον τραυματισμό του κάνει λόγο για έγκαυμα πρώτου βαθμού (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Παρόλο αυτά οι «πράσινοι» ναι μεν καταδίκαζαν το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά... σχολίαζαν τη στάση του Ισλανδού επιθετικού και εκείνα φυσικά που ειπώθηκαν από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Οι ερυθρόλευκοι, όπως σας ενημερώσαμε, υποστήριξαν πως ο διεθνής επιθετικός έχει τραυματιστεί σοβαρά και για αυτό τον λόγο σκοπεύουν να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Από την πλευρά τους, στο «τριφύλλι» χαρακτήριζαν καταδικαστέα και ηλίθια την ενέργεια του οπαδού, όμως τόνισαν πως ο Φινμπόγκασον δεν έδειχνε ιδιαίτερα σοκαρισμένος και φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό πως γελούσε.

* Η κατάντια σας γίνεται όλο και μεγαλύτερη και είναι ανάξια παντός σχολιασμού!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ