2015-11-23 11:03:09
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Μόνο η Μπάγερν στο μυαλό των παικτών
Μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στη Λεωφόρο και ανάγκασαν στη... ματαίωση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τη στιγμή που οι Πειραιώτες δεν έπαιξαν για το πρωτάθλημα, ο Μάρκο Σίλβα επέλεξε να ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, δουλεύοντας περισσότερο στην τακτική. Συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας την Κυριακή δούλεψαν στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, σε κανονική ροή αγώνα. Παράλληλα, επιδόθηκαν σε ασκήσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και τη σωστή οργάνωση στην άμυνα.

Όσον αφορά τους παίκτες που ήταν εκτός αποστολής, ο Μποτία έκανε θεραπεία συνεχίζοντας με ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο. Ατομικό με μπάλα έκανε ο «Τσόρι», ενώ θεραπεία συνέχισε και ο Άλαν Πουλίδο. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κινήθηκε συντηρητικά. Για σήμερα το πρωί η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, ενώ για τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ.


Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό το τελευταίο του χρονικά παιχνίδι ήταν με τον Ηρακλή στις 8 Νοεμβρίου. Έκτοτε και μετά την διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων περίμενε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για ένα τουλάχιστον πριν την Μπάγερν Μονάχου ένα ματς στα πόδια του αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Και αυτό είναι δεδομένα κάτι που δημιουργεί εύλογο προβληματισμό. Από εκεί και πέρα ο Μάρκο Σίλβα έχει στο μυαλό του μία σκέψη για 4-3-3 στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Με Ρομπέρτο κίπερ, Ομάρ δεξί μπακ, Μαζουάκου αριστερά, Σιόβα και Ντα Κόστα στόπερ, Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι στον άξονα και στην επιθετική γραμμή τους Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγιε. Οι όποιες βασικές δοκιμές έτσι και αλλιώς θα γίνουν την Δευτέρα ή και την Τρίτη πριν το ματς. Εκτός των προαναφερθέντων υποψήφιοι για το βασικό σχήμα είναι και οι Σαλίνο, Σεμπά και Ερνάνι.

Μαζί με την πρώτη ομάδα αναχωρούν για Μόναχο και οι Νέοι

Το μεσημέρι της Δευτέρας μαζί με την αποστολή της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αναχωρούν για το Μόναχο και οι Νέοι. Τα παιδιά του Βασίλη Βούζα έχουν ξεχάσει ήδη τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για το Πρωτάθλημα και κοιτάζουν τον αγώνα της Τρίτης (15:00) με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική του UEFA Youth League. Οι Νέοι είναι αποφασιμένοι να παλέψουν για τη νίκη κόντρα στους Γερμανούς και να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Κυριακής ενώ το πρωί της Δευτέρας θα προπονηθεί στο Ρέντη για τελευταία φορά πριν από τον σπουδαίο αγώνα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ