2015-11-23 16:26:08
Φωτογραφία για Έτσι θα κάνεις μόνη σου την υπέροχη τάση της σεχόν [video]
Αυτός που κάποτε ήταν ο χειρότερος μου εφιάλτης, τώρα γίνεται η νέα τάση στα νύχια - αν είναι δυνατόν δηλαδή! Πόσες φορές έβαψα τα νύχια μου τελευταία στιγμή, έτρεξα να ντυθώ - φτιάξω μαλλιά - βαφτώ και στο τέλος συνειδητοποιήσα ότι τα νύχια μου φυσικά και θα είχαν χαλάσει, φυσικά και θα είχαν γίνει ανάγλυφα, φυσικά και θα έπρεπε να τα κάνω από την αρχή, φυσικά και δεν ήταν της μόδας τότε το sweater nail art!

Δεν ξέρω αν τα κορίτσια απλά βαρέθηκαν να παθαίνουν κάτι αντίστοιχo και είπαν να το κάνουν τάση για να ησυχάσει το κεφάλι τους, πάντως τώρα που είμαστε στο χειμώνα και τα πουλόβερ δίνουν και παίρνουν, είναι μια αρκετά ωραία ιδέα (και βολική!) για το καινούριο σου μανικιούρ. Αυτή η τάση έρχεται να μιμηθεί την πλέξη του πουλόβερ σου είτε με ανάγλυφα σχήματα είτε με σχέδια που θυμίζουν στο αγαπημένο σου ρούχο.

Ξεπερνάω τέλος πάντων τα νεύρα που μου δημιουργεί το γεγονός ότι κάποτε που τη χρειαζόμουν αυτή την τάση, δεν υπήρχε η άτιμη για να τη δούμε από DIY σκοπιά. Αν αποφασίσεις να τα φτιάξεις μόνη σου, λοιπόν, προτείνω να πάρεις μερικά βερνίκια 3 - D gel, που αφήνουν μια στρώση πιο παχιά από τα κανονικά βερνίκια. Θα χρειαστείς ένα εργαλείο σίγουρα για να σχεδιάσεις την πλέξη, και ίσως γι' αυτό το σκοπό να σε βολέψει και μια απλή οδοντογλυφίδα - αλλά καλύτερα να ρωτήσεις στο κατάστημα που θα προμηθευτείς τα βερνίκια!

Σου βάζω και το πιο βολικό tutorial που βρήκα, μιας και δεν έχει πολύ μπλά μπλά και τα δείχνει όλα εύκολα και απλά. Καλά ίσως όχι τόσο απλά ώστε να το κάνεις σε όλα σου τα νύχια, αλλά σε μερικά (λιγότερα από τα μισά) είναι ό,τι πρέπει!
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ