2015-11-23 17:19:37
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ... ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ!
Διαβασμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας τα δυνατά σημεία των ερυθρόλευκων, όπως τα έχει παρατηρήσει και ο ίδιος.

Ο τεχνικός των Βαυαρών, οι οποίοι υποδέχονται την ομάδα του Μάρκο Σίλβα το βράδυ της Τρίτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τη μεταξύ τους «μάχη» να διακυβεύει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρωτιά του γκρουπ, είπε:

«Πολλοί έλεγαν πριν τον πρώτο αγώνα πως θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά μετά όλοι είδαμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα πολύ καλή ανασταλτικά και διαθέτει πολύ καλούς και γρήγορους ακραίους. Για μας το παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να γίνουμε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο», και συνέχισε για το αν περίμενε αυτή την πορεία του Ολυμπιακού.

«Γιατί όχι; Και πέρσι τα είχαν πάει εξαιρετικά καλά. Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα».

Σχετικά με τις επιλογές του αναφορικά με το βασικό σχήμα που θα επιλέξει, ο Ισπανός κόουτς σημείωσε. «Είναι κρίμα που ο Αλάμπα χτύπησε στον αγώνα με τη Σάλκε. Σήμερα δεν θα προπονηθεί και θα δούμε αύριο. Υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να παίξει. Ο Μπαντστούμπερ είναι στην αποστολή, προπονείται κανονικά εδώ και μέρες και θα αποφασίσω αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσω. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να πάρω την καλύτερη απόφαση για τις ανάγκες του αγώνα και της ομάδας μου. Φυσικά μου αρέσει να είναι όλοι οι παίκτες μου διαθέσιμοι και να δίνουν μάχη για όλες τις θέσεις. Δεν θέλω να λέω κάθε εβδομάδα γιατί ένας παίκτης έπαιξε ή δεν έπαιξε. Όταν κάποιος είναι στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ