2015-11-24 00:10:07
Φωτογραφία για Τιμή στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης
H Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, παρέστη στις εκδηλώσεις για τον... εορτασμό της επετείου της Εθνικής Αντίστασης που έλαβαν χώρα στην πόλη του Βόλου.

Συγκεκριμένα την Κυριακή το πρωί παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου και στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης όπου κατέθεσε στεφάνι.

Στη συνέχεια παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης «Συναγωνιστής: Έλληνες Εβραίοι στην Εθνική Αντίσταση» που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δήμου Βόλου και την Ισραηλιτική Κοινότητα Βόλου.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε: «Η κορυφαία αυτή πράξη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και των Ελλήνων Εβραίων που βοήθησαν τον αγώνα κατά των κατακτητών, σηματοδοτεί το δρόμο του χρέους και της δικαίωσης, για όλους εκείνους που προσέφεραν τις ζωές τους και τα νιάτα τους στο θυσιαστήριο της δόξας για μία πατρίδα ελεύθερη και υπερήφανη να στέκει ψηλά, σύμβολο ενότητας και αγώνα για την ελευθερία. Το ηθικό μας καθήκον, μας υποχρεώνει να αποδώσουμε με σεβασμό την αρμόζουσα δόξα και τιμή στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ