2015-11-24 02:16:21
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ
Ο Μάρκο Σίλβα που ζητάει και πάλι από τους παίκτες του να κάνουν την... υπέρβαση στο Champions League και να τα δώσουν όλα στο δεδομένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει για τους βασικούς του παίκτες κόντρα στους Βαυαρούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται για 11άδα με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί δεξί μπακ, Μασουακού αριστερά, Σιόβα και Ντα Κόστα στόπερ, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι στον άξονα και στην επιθετική γραμμή τους Φορτούνη, Πάρντο και Ιντέγε.

Υπάρχει η πολύ σοβαρή περίπτωση ο Σεμπά να μπει... σφήνα είτε για τη θέση του Πάρντο είτε ακόμα και για αυτήν του Φορτούνη και ο Σαλίνο αντί του Μασουακού. Έχει διαρρεύσει μάλιστα από χθες η εκδοχή για Σεμπά - Πάρντο στα άκρα και τον Φορτούνη στον πάγκο.

Οι κατευθύνσεις του τεχνικού επιτελείου σχετικά με το ματς δεν αλλάζουν. Για την ακρίβεια ο Μάρκο Σίλβα θα ήθελε μία εμφάνιση ανάλογη αυτής με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ένα τόσο δυναμικό και καλό παιχνίδι. Το 4-3-3 θα μετατραπεί πάντως σε 4-5-1 στην ροή του αγώνα, κάτι που έχει κάνει ξανά ο Πορτογάλος τεχνικός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ