2015-11-24 19:12:13
Φωτογραφία για «ΘΡΥΛΕ Η ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ...»
Παροξυσμός στον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και στους Έλληνες της Γερμανίας για το σημερινό παιχνίδι με την Μπάγερν, αφού ακόμα και τώρα στο Μόναχο οπαδοί του Ολυμπιακού ψάχνουν για... εισιτήριο.

Ηταν δεδομένο ότι θα γίνει χαμός. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε χρόνο d/t. Παρά το γεγονός ότι είναι το πιο δύσκολο ματς του Ολυμπιακού (όχι μόνο για φέτος αλλά σίγουρα την τελευταία δεκαετία και ίσως στην ιστορία του) οι οπαδοί του Θρύλου εξάντλησαν τα 5.500 κομμάτια.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ζήτηση που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ολυμπιακός ζήτησε επιπλέον εισιτήρια από την Μπάγερν για να ικανοποιήσει τους οπαδούς του, αλλά η γερμανική ομάδα δεν έκανε δεκτό το αίτημα. Ειναι πολύ πιθανό όμως να υπάρχουν αρκετοί Ελληνες στο γήπεδο που θα βρήκαν εισιτήριο στην Γερμανία. Είχε γίνει με τη Ντόρτμουντ, είχε γίνει και με την Σάλκε, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".


Δεδομένα οι Ελληνες θα είναι περισσότεροι από 5.500 στην Allianz Arena απόψε το βράδυ! Είναι τέτοια η τρέλα των οπαδών των νταμπλούχων Ελλάδας που θέλουν να δουν από κοντά τον Ολυμπιακό ως η ελληνική ομάδα που θα βρεθεί στην Γερμανία. Οι αρκετοί Ελληνες που ζουν στην Γερμανία ανυπομονούν κάθε φορά για μια ελληνική ομάδα να ταξιδέψει στην χώρα για να την δουν από κοντά.

Φίλαθλοι όλων των ομάδων που ζουν στην Γερμανία θα υποστηρίζουν σήμερα τον Ολυμπιακό. Εκτός του ότι υπάρχει η Θύρα 7 Μονάχου και θα έχει δυναμικό παρών αρκετοί Ελληνες ταξίδευαν το καλοκαίρι από την Γερμανία στο Ζέεφελντ (είναι περίπου 2,5 ώρες από το Μόναχο) όπου κάνει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για να δουν μια ελληνική ομάδα από κοντά. Και ήταν Ελληνες που υποστήριζαν όλες τις ομάδες Και φυσικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Ελλάδα οι οποίοι από την Κυριακή έχουν πάρει τα αεροπλάνα για Μόναχο μιας και ήταν οι τυχεροί που εξασφάλισαν εισιτήριο για το παιχνίδι με την Μπάγερν...

Οπως λέει και το σύνθημα «Θρύλε η τρέλα που με πιάνει»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ