2015-11-24 19:00:21
Φωτογραφία για ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ... EUROPA LEAGUE Ο ΒΕΝΓΚΕΡ!
Ο Αρσέν Βενγκέρ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο μέλλον της Άρσεναλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τονίζοντας πως σε πιθανό αποκλεισμό των «κανονιέρηδων» από τη συνέχεια του Champions League, υπάρχει... και το Europa League.

Παράλληλα, τόνισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, ωστόσο σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, αυτός και η ομάδα του θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα τη διοργάνωση.

Πολλές είναι οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, οι οποίες δεν δίνουν σημασία στο Europa League, με τον Βενγκέρ να τονίζει τα παραδείγματα ομάδων από την Πορτογαλία και την Ισπανία, που κάνουν πορεία στη διοργάνωση.

«Σε περίπτωση που συνεχίσουμε εκεί, θα αντιμετωπίσουμε τη διοργάνωση με σοβαρότητα, αλλά δεν είμαστε εκτός ακόμα. Υπάρχουν παραδείγματα αρκετών ομάδων από Πορτογαλία και Ισπανία, που έχουν πάρει στα σοβαρά τη διοργάνωση και τα έχουν πάει καλά. Όπως η Μπενφίκα και η Σεβίλλη», είπε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός που φαίνεται να... προετοιμάζει το έδαφος για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, βλέποντας ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναφορικά με το ματς του Θρύλου στο Μόναχο, ο Βενγκέρ είπε:

«Αν η Μπάγερν δεν κερδίσει, είναι πιθανό να βρεθούν δεύτεροι στον όμιλο και να πρέπει να πάνε στο Ζάγκρεμπ για τη νίκη. Μπροστά στο κοινό τους θέλουν να νικήσουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ