2015-11-24 20:40:06
Φωτογραφία για ΒΟΥΖΑΣ : ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΔΕΙΞΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ!
Ζωντανός... στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του UEFA Youth League παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά από τη νίκη του με 1-0 επί της Μπάγερν σ' αγώνα της 5ης ημέρας του 6ου ομίλου που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Μόναχο.

Για τη σπουδαία νίκη επί της Μπάγερν στο Μόναχο για το UEFA Youth League μίλησε ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας.

Αναλυτικά είπε:

«Μπράβο στα παιδιά. Έδειξαν χαρακτήρα και πάλεψαν για να κερδίσουν το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ. Δεν είναι μικρό πράγμα γι’ αυτά τα παιδιά να κερδίζουν δυο φορές την Μπάγερν Μονάχου. Τα παιχνίδια αυτά τα κέρδισε η τακτική και το πάθος. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυνατότητες. Είμαστε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και θα τα δώσουμε όλα στο τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι η πρόκριση. Στο Μόναχο ήμασταν ουσιαστικοί και δεν κάναμε σοβαρά λάθη. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας στηρίξει έδωσε ώθηση στα παιδιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ