2015-11-25 22:21:02
Φωτογραφία για ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ : ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν καλεσμένος της εκπομπής Red Euroleague, με τον έμπειρο φόργουορντ του Ολυμπιακού να απαντάει σε πολλά ζητήματα.

Ο τραυματισμός του, το πως τον διαχειρίζεται, ο αγώνας με την Λαμποράλ Κούτσα, αλλά και το ενδιαφέρον που φαίνεται να δείχνουν οι Σπερς για την περίπτωσή του.

Σε αυτό το τελευταίο... “κεφάλαιο” είπε τις πιο σημαντικές και… συναισθηματικές ατάκες.

“Μίλησα λίγο με τον Μπιούφορντ, αλλά δεν είπαμε πολλά, δεν το επιτρέπει και ο κανονισμός τους στο ΝΒΑ. Λέτε τώρα να προκύψει τέτοιο θέμα και να πάω στο ΝΒΑ; Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω με όλη μου την ψυχή τον Ολυμπιακό και θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ. Στον Ολυμπιακό έχω περάσει τόσα χρόνια, καλές στιγμές, άσχημες στιγμές τα πάντα. Σίγουρα δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορο το ενδιαφέρον μιας ομάδας του ΝΒΑ και πόσο μάλλον της συγκεκριμένης. Που είναι πολύ σοβαρή, έχει ξεχωριστό στιλ και αξία και σίγουρα τον καλύτερο προπονητή των τελευταίων ετών στο ΝΒΑ”, είπε αρχικά ο 2ος αρχηγός του Θρύλου.

Για τον τραυματισμό του, παραδέχτηκε πως ήταν προϊόν κούρασης: “Κακά τα ψέματα, προήλθε από κούραση. Είμαι φανατικός με το μπάσκετ και δεν θέλω να σταματάω ποτέ. Πρέπει να αρχίζω να το διαχειρίζομαι λίγο καλύτερα πλέον το όλο θέμα. Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα και από την Δευτέρα θα μπω κανονικά να προπονηθώ με την ομάδα και να επιστρέψω σε φουλ ρυθμούς”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ