2015-11-26 05:51:08
Φωτογραφία για Τελικά Σεβασμιώτατε Κορίνθου τι είναι το Ισλάμ; Ήρεμοι ή σφαγείς; [video]
Πριν από ένα χρόνο σε έναν πραγματικά πύρινο λόγο με αφορμή τότε και το... αντιρατσιστικό νομοθέτημα ο μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος μιλώντας προς τους ευσεβείς Χριστιανούς που προσήλθαν να τιμήσουν την Παναγία Γιάτρισσα στο Λουτράκι (7.9.2014) για το Ισλάμ είχε πει:

"Θα επικρατήσουν αυτοί που πάντοτε θυσίαζαν το λαό μας για να μην πω τον εσφαγίασαν και εμείς που θα ρωτάμε "γιατί μας σφάζετε;" θα μας λένε και ρατσιστές κα ιφονταμενταλιστές; " και θύμισε την στάση της Τουρκίας το 1922. Σημείωσε δε πως έρχονται από παντού "για να τους σώσουμε και εν τέλει να μας πουν...περάστικά σας" κάνοντας και μια χαρακτηριστική κίνηση σφαγιασμού με το χέρι του όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Την περασμένη εβδομάδα στρογγύλεψε πολύ το λόγο του λέγοντας πως οι τζιχαντιστές και η δράση τους αποτελούν "αιρεση του Ισλαμ" και πως το Ισλάμ από τότε που επικράτησε κινήθηκε ήρεμα! Δείτε σχετικά από το 12.17:

Και βεβαίως όπως κάθε κοινός νους έτσι και το ΕΚΚΛΗΣΙΑonline αναρωτιέται τι από τα δύο ισχύει; Τι είναι τελικά το Ισλάμ για τον Σεβασμιώτατο Κορίνθου; Ήρεμο ή σφαγιαστικό;
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ