2015-11-26 20:28:15
Φωτογραφία για ΓΟΥΝΑΣ : ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!
Ο περιφερειακός των «ερυθρόλευκων» απευθύνει κάλεσμα μέσω του osfp.gr στον κόσμο του Θρύλου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του Σαββάτου με την Πριμόριε Ριέκα!

Η άνετη και ενδεικτική της κυριαρχίας του νίκη, που σημείωσε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Βουλιαγμένη ανήκει στο...παρελθόν από το βράδυ της Τετάρτης καθώς η προσοχή όλων στις τάξεις της ομάδας έχει στραφεί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Aκολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την Πριμόριε Ριέκα το ερχόμενο Σάββατο (19:30) στο «Π. Καπαγέρωφ» για την 3η αγωνιστική του Champiοns League, στο οποίο ο Θρύλος θέλει την πρώτη του νίκη, μετά τις δυο διαδοχικές εκτός έδρας ισοπαλίες με την Έγκερ και την Σπαντάου. Ο Αλέξανδρος Γούνας που κόντρα στην Βουλιαγμένη επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του, με δηλώσεις του στο osfp.gr απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Θρύλου, προκειμένου να δώσει δυναμικό παρών στο «Π. Καπαγέρωφ» το Σάββατο.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού τόνισε αναλυτικά:

«Το Σάββατο είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέχρι στιγμής και το οποίο το βλέπουμε ως τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε. θέλουμε να έρθει και ο κόσμος. Να γεμίσουμε το κολυμβητήριο πράγμα που θα δώσει έξτρα ώθηση στην προσπάθειά μας. Ο κόσμος μας αποτελεί τον παίκτη παραπάνω! Προσωπικά τώρα, πήρα χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για να προσφέρω όσο περισσότερο γίνεται. Αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ