2015-11-27 10:25:06
Φωτογραφία για Στις φλόγες συσκευαστήριο φρούτων στον Αγ. Σπυρίδωνα Άρτας [photos]
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης, σε συσκευαστήριο φρούτων στον Αγ. Σπυρίδωνα Άρτας Η φωτιά προξένησε μεγάλες καταστροφές στις εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του PamePreveza.gr, στις 10:30 το πρωί σήμερα, ξέσπασε φωτιά στο συσκευαστήριο που βρίσκεται σε αγροτική έκταση στον Αγ. Σπυρίδωνα Άρτας.

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας με 14 άντρες ενώ ζητήθηκε συνδρομή και η πυροσβεστική δύναμη ενισχύθηκε με άλλα 2 οχήματα και 4 άντρες από την Π.Υ. Άρτας και 1 όχημα με 2 άντρες από τον Π.Κ. Θεσπρωτικού, με επικεφαλής της επιχείρησης κατάσβεσης τον Υποδιοικητή της Π.Υ. Φιλιππιάδας Πυραγό Σωτήρη Μπαλή.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μέσα σε μια ώρα ενώ πρόλαβε και κατάστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων, ψυγεία και μηχανήματα, που εκτίνονταν σε έκταση περίπου 500 τ.μ., μαζί με δέκα περίπου τόνους ακτινιδίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και από πληροφορίες που έφτασαν στο PamePreveza.gr, η ζημιές ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι την ώρα της εκδήλωσης της φωτιάς δεν υπήρχε κανείς στον χώρο.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Φιλιππιάδας. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ