2015-11-27 19:53:05
Φωτογραφία για Κύμη: Πυροβόλησε σκύλο και αποκαλύφθηκε οπλοστάσιο
Λατρεία με τα πυροβόλα όπλα είχε ένας 57χρονος και δεν δίσταζε να τα... χρησιμοποιήσει, κυρίως εναντίον ανυπεράσπιστων ζώων τα οποία χρησιμοποιούσε ως... κινούμενους στόχους! Μετά τον τραυματισμό ενός σκύλου στην Κύμη Ευβοίας, αποκαλύφθηκε το οπλοστάσιο που διατηρούσε.

Ο απάνθρωπος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, μετά από καταγγελίες γειτόνων του ότι πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν σκύλο, μόνο και μόνο επειδή βρισκόταν έξω από το σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης! Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσει το άτυχο τετράποδο που μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, ο οποίος προσπαθεί να το κρατήσει στη ζωή.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ασυνείδητου «πιστολέρο», βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 308 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 440 σφαιρίδια για αεροβόλο όπλο τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 57χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του απήγγειλε κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί κακοποίησης ζώων και περί όπλων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ